Web Mail Escola Ginebró Facebook Ginebró Twitter Ginebró

Activitats familiars a l’entorn del Ginebró

Presentació

Us presentem una proposta per a fer activitats en cap de setmana i en companyia de família i amics.

Us oferim la possibilitat de realitzar sortides i activitats relacionades amb la natura, l’activitat física i també, les tradicions, tota la família juntament amb d’altres famílies, de dins o fora del Ginebró, acompanyats de mestres de l’Escola, guies o tècnics experimentats.

Són activitats d’iniciació, sense dificultat i obertes a totes les edats i a tothom, familiars i amics de fora del Ginebró també hi estan convidats.

Per què ho fem?

La finalitat a partir de la qual neix aquesta idea és la d’apropar l’entorn natural que tenim, a les famílies i alumnes del Ginebró, fomentar l’activitat física com a font de salut, treballar els valors propis de les activitats fisicoesportives, ampliar coneixements, passar una bona estona... de la mateixa manera que ja ho fem en totes les etapes de l’escola.

 

Calendari d'activitats

 

Inscripcions

Per a fer la inscripció, cal que ompliu la fitxa i la porteu signada a la secretaria de l'Escola. També podeu enviar-la a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Recordeu que cada activitat té un cost de 5€/persona (a partir de 3 anys)

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb la secretaria de l'escola (93.841.25.47) o per correu electrònic a:

  • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.