Web Mail Escola Ginebró Facebook Ginebró Twitter Ginebró

Afiliacions

Agrupació Escolar Catalana (AEC)

Què és l’AEC

L’Agrupació Escolar Catalana, l’AEC, som una associació d’escoles creada l’any 1996 amb l’objectiu principal de compartir experiències i generar projectes en el món de l’educació i l’ensenyament per tal d’oferir un servei d’interès general de màxima qualitat a Catalunya.

Com som les escoles de l’AEC?

Les escoles de l’AEC, bàsicament cooperatives i fundacions, ès a dir, institucions sense ànim de lucre, som espais educatius i de coneixement nascuts i mantinguts des de la iniciativa i la vitalitat de la societat civil catalana.
Les escoles de l’AEC som espais de gestió finançats parcialment per la Generalitat de Catalunya que ens mantenim i progressem gràcies a les aportacions econòmiques absolutament imprescindibles de les famílies.
Les escoles de l’AEC som espais atractius i intel·ligents d’acollida, de memòria i de construcció de nous horitzons personals i col·lectius.
Les escoles de l’AEC som espais organitzats de servei global a la col·lectivitat gestionats per equips humans creatius, dialogants i disciplinats en constant formació i recerca.
Les escoles de l’AEC som espais cooperatius, educats i socialitzadors compromesos amb la realitat catalana amb una incontestable tradició cívica.
Les escoles de l’AEC som espais de futur, de projecció i de transgressió en constant transformació davant els reptes que la societat ens planteja.

Enllaç contacte:
Agrupació Escolar Catalana (AEC)

 

Federació de Cooperatives d'Ensenyament de Catalunya

Missió

La seva missió és representar i defensar les cooperatives d’ensenyament, així com agrupar i potenciar l’intercanvi. Ofereix serveis per a la millora de la seva gestió i qualitat. Forma els professionals del col·lectiu, en tant que professionals de l’ensenyament cooperatiu.

Característiques de les cooperatives associades

Representen a l’ensenyament de tots els nivell reglats en l'àmbit: escoles innovadores, amb vocació de servei públic i el 100% amb concert educatiu.

Els seus representats es distribueixen en:

  • Cooperatives de treball associat (mestres)
  • Cooperatives de consum (pares d’alumnes)
  • Coperatives mixtes (pares i mestres)

 

Enllaç contacte:Federació de Cooperatives d'Ensenyament de Catalunya