Web Mail Escola Ginebró Facebook Ginebró Twitter Ginebró

Batxillerat artístic

BATXILLERAT D’ARTS al TALLER GINEBRÓ

El curs 2014-2015 el Taller Ginebró va obrir un nou itinerari de batxillerat: el batxillerat d’Arts Plàstiques, Imatge i Disseny.

Enguany, per tant, sortirà la primera promoció de batxillers artístics del Ginebró, la qual cosa ens il·lusiona enormement i ens omple d’orgull ja que al treballar en petit grup, en les matèries de la seva modalitat, sortiran amb un nivell de qualificació altíssim.

L’alumnat del batxillerat artístic treballa les seves matèries de modalitat més específiques en un espai propi, íntim i acollidor on podem desplegar tota la seva creativitat, que ha estat batejat amb el nom de L’Altell (http://www.ginebro.cat/artistic/?paged=2) i té com a alma màter en Pau Farell, el professor especialista d’Arts, que a més de docent realitza una feina molt interessant en el terreny de les Arts Plàstiques: http://www.paufarell.cat/.

El batxillerat d’Arts del Taller Ginebró té blog propi (http://www.ginebro.cat/artistic/), i treballa també amb una sèrie de col·laboracions externes: l’Espai Roca Umbert de Granollers, el Museu de Cardedeu i l’Espai d’Arts a Cardedeu L’estació és allà... en col·laboració amb el qual estem duent a terme el projecte que porta per títol L’aparador d’Art del Taller Ginebró.

El batxillerat de la via d’arts plàstiques, imatge i disseny està pensat per atendre l’alumnat interessat i amb inquietuds entorn de les Belles Arts (dibuix, pintura i escultura), les Arts Plàstiques (joieria, enquadernació), el món audiovisual, les arts gràfiques i el disseny gràfic (d’interiors, industrial i de moda), maquillatges professionals, els mitjans de comunicació, la publicitat, la producció i gestió d’empreses del sector cultural o l’animació cultural i social.

 Les assignatures comunes, de modalitat i optatives, repartides pels dos cursos, són les següents:

Matèries comunes:

  1er 2on
Llengua catalana i literatura
2,5
2
Llengua castellana i literatura
2,5
2
Llengua estrangera
3
3
Educació Física
2
-
Filosofia i ciutadania
2
-
Ciència per al món contemporani
2
-
Història de la filosofia
-
3
Història d’Espanya
-
3
Tutoria
1
1
Treball de recerca
-
2

 

Modalitat Artístic:

Arts plàstiques, imatge, disseny 1er 2on
Disseny
-
4
Dibuix Artístic
4
4
Història de l’Art
4
4
Dibuix Tècnic
4
4
Cultura Audiovisual
4
4
Tècniques d’Expressió Gràficoplàstica
-
4